Műszempilla


A műszempilláról

A műszempilla egyre népszerűbb a hölgyek körében, hiszen alig akad olyan nő, aki ne szeretne igéző szemeket. A tekintet szépsége tovább fokozható a szempillák kiemelésével, dús, rendezett, íveltebb szempillákat kölcsönöz viselőjének, nincs szükség szempillaspirálozásra, mindig úgy néz ki pillasorunk, mintha igényesen ki lenne festve.

A szálas pilla előnye, hogy ha jól vannak felapplikálva akkor nem roncsolja a saját pillákat, mert sem a ragasztó, sem a műszempilla nem nehezíti el a saját pillánkat. Van néhány szabály amit be kell tartni ahhoz, hogy műszempillánk tartós és tiszta maradjon a következő töltésig. A műszempillát nem érheti víz és pára a felhelyezés után 24 óráig, ezidő alatt kerülni kell a szoláriumot, hajmosást, edzést, szaunát, fürdőket. Amint letelt a 24 óra nagyon fontos, hogy a pillákat naponta tisztítsuk, OLAJ MENTES lemosóval, ilyen pl a micellás víz, vagy a speciálisan erre a célre létrehozott szempilla sampon. A műszempillát tilos dörzsölni, húzogatni, mert azzal a saját pilla sérülhet, kitépődhet.

A javasolt töltési idő 3-4 hét. A természetes hatás eléréséhez többféle hosszúságú szálak felhelyezését javaslom, hogy a műszempilla tökéletesen egybeolvadjon a saját szempillával, arányosan meghosszabbítsa és dúsítsa.